Редактор: e-mail: Кадър бТВЧетирима полицаи са участвали в партито в заведение в

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВЧетирима полицаи са участвали в партито в заведение в
Коментари Харесай

Директорът на РЗИ - Благоевград: Четирима полицаи от Сандански са били на партито в заведение в Попина лъка

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Четирима служители на реда са взели участие в празненството в заведение в Попина лъка, с което са нарушили противоепидемичните ограничения. Купонът е проведен от горски чиновник по случай раждането на първото му дете. Собственикът на заведението е заплашен от санкция сред 500 и 2000 лв., а участниците във веселбата - със глоба от 300 до 1000 лв..

Ето какво сподели шефът на РЗИ - Благоевград Калоян Калоянов за " Тази заран " по бТВ:

" Въпросният обект се установи, че той не работи по думите на сътрудниците от полицията и след наша инспекция.  От Областна дирекция по сигурност се установи, че е обект с публично предопределение, на който сега на инспекцията е имало надпис, че доставя храна или обслужва единствено на гише. Въпросното събиране е станало по думите на полицията в предходната вечер. До 2,30 часа са имали прием, с телефони са го записали участниците. Констатирано е от сътрудниците, че четирима индивида са били чиновници от полицията в град Сандански, другите са били частни лица. Има ли някакъв мотив за празнуване, няма значение, тук нарушаването е изрично, защото обектът е с публично значение и по заповед на министъра въобще не може да се позволяват хора вътре. Заведението може да работи единствено на гише, не оферират храна и питиета по домовете. Колегите от полицията си имат лични способи на следствие. Ние също ще стартираме наше следствие, би трябвало да се потвърди, че в действителност тези хора, тези лица, тъкмо тези чиновници са били там. След това би трябвало да се потвърди датата, на която която е осъществено това събиране и по-късно самото събиране към този момент няма да има никакво значение, защото знаете часовата разлика е единствено за обекти, които имат хотели с заведения за хранене към тях. Дали са петима, двама, трима или четирима, за едно нарушаване на заповедта на министъра на опазването на здравето, ще създадем всичко допустимо отговорните лица да бъдат осъдени. Тепърва ще се откри кой е притежателят. Той като юридическо лице е заплашен с санкция от 500 до 2000 лв. за първо нарушаване, а останалите участници като физически лица са застрашени с санкции сред 300 и 1000 лв.. До една седмица се надявам да има резултат от следствието. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР